حضانت بچه ها بعد از طلاق به چه کسی می رسد؟

 

 

در صورت نیاز به وکیل شیراز در زمینه ی طلاق، طلاق توافقی، حضانت فرزندان، دعاوی خانواده با حامد اسکندری وکیل در شیراز و وکیل طلاق در شیراز تماس بگیرید. 09171114836

گاها زوجین به این نتیجه می رسند که ادامه زندگی میسر نیست ولی نمی توانند در خصوص حضانت فرزندان تصمیم گیری کنند و طاقت دوری از فرزند خود را ندارند و از هر طریقی تلاش می کنند طرف دیگر را مجبور نمایند که از سرپرستی و نگه ‌داری فرزندان بگذرد و متاسفانه فرزند را فقط برای خود تصاحب کند و شبانه روز در این خصوص مشاجره دارند و عمر خود را نابود می کنند. این که تکلیف فرزندان و حضانت ایشان (فرزندان در طلاق توافقی) چه می ‌شود دارای اهمیت است و زوجین باید پیش از اقدام به طلاق این موارد را نیز با یکدیگر توافق کنند.

 

حضانت بچه ها بعد از طلاق به چه کسی می رسد؟

 

در چنین مواقعی چه باید کرد؟

زوجین باید فهیم باشند و به این درک رسیده باشند که فرزند گناهی ندارد و هم به مادر و هم به پدر احتیاج دارد و باید شرایطی پیش بیاورند که فرزند بتواند پس از طلاق یا طلاق توافقی که به سرعت و در سریع ترین زمان صورت می گیرد (این مورد می‌تواند از انواع مشکلات روحی و روانی برای والدین و فرزندان جلوگیری کند)، به صورت مساوی از نعمت دیدن مادر و پدر خود بهره مند گردد. و به هر حال نباید در این خصوص خود خواه بود و متاسفانه ما هر چه می کشیم از جهالت و خود خواهیست و مشاجره و طلاق از همسر هیچ ربطی به رابطه مادر فرزندی یا پدر فرزندی ندارد.

 

حضانت فرزندان در طلاق توافقی

حضانت فرزندان در طلاق توافقی: برطبق ماده ۲۹ قانون حمایت از خانواده دادگاه موکلف  است که در بررسی پرونده طلاق از هرنوع و حتی توافقی نسبت به حضانت فرزندان تعیین تکلیف کند.برطبق قوانینی که در تمام کشورها حاکم است دادگاه نمیتواند برای فرزند دختر بالای ۹ سال تمام و پسر بالای ۱۵ سال تمام تعیین تکلیف بکند و در آن دخالتی داشته باشد.

حضانت فرزندان در طلاق توافقی: اگر زوجین قصد طلاق داشته باشند و فرزندان کمتر از آن سنی که گفته شد داشته باشند، باید با توافق مشخص کنند که حضانت فرزند یا فرزندان با پدر است یا مادر و طرف دیگر چقدر حق ملاقات دارد. باید مشخص گردد که نفقه به عهده کیست و میزان آن چقدر است. اما آنچه که در قانون بعنوان پیش فرض به حساب می آید در این مورد، حضانت فرزندان دختر و پسر تا  پایان هفت سالگی است و بعد از آن با پدر می باشد.

قانون حمایت از خانواده و قانون مدنی در دادگاه در تعیین حضانت باید مصلحت فرزند را نظر داشته باشند و والده تایید شده را برای فرزند انتخاب نمایند؛ اما در طلاق توافقی دادگاه به این موضوع توجهی نمی کند و در آن دخالتی ندارد زیرا که زوجین به صورت توافقی می توانند راجع به حضانت کودکان خود تصمیم بگیرند.

 

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق

حضانت فرزند دختر بعد از طلاق والدین تا سن 7 سالگی به عهده مادر است. پس از رسیدن سن دختر به 7 سالگی حضانت وی با پدر بوده و تا 9 سالگی ادامه خواهد داشت. در 9 سالگی که سن بلوغ دختر است، دختر می تواند خود انتخاب کند که می خواهد در کنار کدام یک از والدین خود زندگی کند. در واقع مساله حضانت فرزند تا قبل از سن بلوغ مطرح است، یعنی والدین برای فرزند دختر فقط تا سن 9 سالگی می تواند تصمیم بگیرند که حضانت به عهده چه کسی باشد و پس از رسیدن به سن 9 سالگی این دختر است که در این مورد تصمیم گیری خواهد کرد.

 

حضانت فرزند پسر بعد از طلاق

در مورد حضانت فرزند پسر بعد از طلاق قبلا اینگونه بود که حضانت وی تا 2 سالگی به عهده مادر و پس از آن به عهده پدر باشد. اما اخیرا این قانون اصلاح شده و حضانت فرزند پسر نیز مانند فرزند دختر تا 7 سالگی به عهده مادر قرار گرفته است و دلیل آن هم نیاز بیشتر فرزند در این سن به مادر می باشد. اما پس از 7 سالگی تا رسیدن به سن بلوغ که برای پسران 15 سال است، حضانت فرزند پسر به عهده پدر می باشد. پس از 15 سالگی نیز همانطور که گفته شد دیگر حضانت معنایی ندارد و پسر در این مورد آزادی عمل دارد و می تواند تعیین کند که در کنار پدر یا مادر خود بماند.

 

 

حامد اسکندری، وکیل خانواده شیراز، 09171114836


طراحی سایت حضانت ,طلاق ,فرزند ,فرزندان ,سالگی ,دختر ,حضانت فرزند ,به عهده ,حضانت فرزندان ,در این ,از طلاقمنبع

شارک

سوله ارزان

تجمیل فی شیراز

چاپ کارت ویزیت

امداد خودرو در شیراز

سوله ورزشی

مزایای سوله UBM

مشخصات

آخرین جستجو ها

یوزرنیم پسوردهای نود 32 Circle کهربا رنگ شهر ثبت پی سی دانلود برنامه جامع شخصی کوشیار اعصاب خورد سایت تفریحی رز سفید اجرای کفپوش اپوکسی مرجع فایل های لایه باز